fbpx

Online – www.susannedyhr.com

 

Cookies

Jeg bruger cookies som de fleste andre web-sider. Det gør jeg for at forbedre din brugeroplevelse. En cookie er nemlig en lille data fil, som lægger sig på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Det gør det muligt at give dig en mere målrettet og relevant oplevelse, samtidigt med at det gør det nemmere at opbygge min side, så den er mest funktionel for dig og andre brugere.

Du kan afvise brugen af cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser. Nedenfor finder du vejledninger til dette:

Vejledning i at slette cookies i Microsoft Internet Explorer

 

Nyhedsbrevmodtager

Tilmelder du dig mit nyhedsbrev, indsamler jeg din e-mailadresse med det formål, at sende dig mit nyhedsbrev. Jeg benytter Simplero som databehandler til at udsende nyhedsbrevene, hvilket betyder, at de får adgang til din mailadresse. Simplero må ikke videregive din mailadresse til andre. Du kan læse deres HER.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det link, der er placeret nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende en mail på info@susannedyhr.com.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du opsiger dit abonnement.