fbpx

Skab forandringer selv

– Uden brug af cremer, kirurgi eller injektioner… 

Og forebyg nye aldringstegn fremadrettet!

Du har selv muligheden for at tage kontrol over dit udseende. Træn dit ansigt, som du måske allerede gør med din krop. Så vil du få præcis de samme resultater, som når du træner din krop. Et flottere og mere opstrammet ansigt samt mere overskud!

Mine kurser i ansigtsyoga lærer dig dog også, hvordan du SELV kan skabe et flottere og yngre udseende – helt naturligt og uden indgreb. Du behøver ikke udstyr for at komme i gang og kan lave øvelserne, hvor som helst.

Du skal dog vide at ansigtsyoga ikke er et quick-fix. Til gengæld et det en helt naturlig metode og resultaterne taler for sig selv. Du skal træne (og korrekt) for at opnå resultater, så simpelt er det. Men med den rette hjælp kan du skabe markante resultater!

Kom godt igang

Ansigtyoga er mere end blot sjove ansigter. Så selvom at det er vigtigt, at du har det sjovt imens, så er det mindst lige så vigtigt, at du udfører øvelserne korrekt.

Uanset om du vælger et fysisk eller online kursus i ansigtsyoga vil jeg derfor derfor guide dig korrekt igennem øvelserne. Jeg er certificeret ansigtsyogaunderviser ved Face Yoga Method (TM) i USA af den førende ekspert i verden: Fumiko Takatsu.  

Men med en baggrund som sygeplejerske, zoneterapeut og ansigtszoneterapeut kombinerer jeg helt naturligt dette også i min undervisning. 

Nedenfor finder du mine aktuelle aktiviteter, både fysisk og online. 

4 ugers online forløb

Ansigtsyoga-Kickoff – Fuld toning af dit ansigt

Et 28 dages online video-forløb, hvor du hver dag modtager en mail med link til dagens træningsvideo og opgave. På den måde guides du igennem forløbet og følger blot instruktionen i dagens video. Du får trænet din pande, øjne, kinder, mund, læber, kæbe og hals undervejs. 

Nysgerrig på Ansigtsyoga?

Aarhus: Hvad kan ansigtsyoga gøre for mig? På denne aften vil du lære om metodens muligheder, få svar på dine spørgsmål og ikke mindst få afprøvet nogle øvelser, som du kan tage med hjem og praktisere.
Et 1,5 times event.  

1:1 Session a 60 min.

Aarhus: Få personlig vejledning og instruktion i ansigtsyogaøvelser målrettet dit specifikke behov. I denne session får du 3-5 øvelser samt hudvenlig vejledning ved behov. Du vil få skriftlig instruktion med de øvelser, du har lært. Der kan bookes opfølgende samtaler bagefter.