fbpx

Indimellem sker der noget så vi bliver afbrudt i vores træning med ansigtsyoga. Vi får et nyt arbejde, der ændrer vores dagsrutine, en hverdag der melder sig efter ferie eller måske bliver vi syge.

Det kan bringe vores træning ud af kurs. Og selvom vi ved at træningen gør os godt, faktisk særligt hvis vi lige pludseligt oplever et øget pres, så kan det være svært at komme i gang. Derfor vil jeg i dette indlæg hjælpe dig igang med ansigtsyoga igen.

 

Dette gør jeg

Jeg har netop været syg. I ved jeg elsker ALT ved ansigtyoga men jeg har alligevel svært ved at komme i gang ansigtsyoga igen. Derfor vender jeg altid tilbage til denne helt simple plan. Planen er kun at forpligte mig til 3 små ting i den første tid. Det betyder at jeg får det gjort og hurtigt opstår lysten til at bygge mere på. De næste par dage forpligter jeg mig derfor kun til at:

 1. Drikke et glas varmt vand med citron
 2. Lave en afstressende øvelse
 3. Lave en opløftende øvelse

Her får du mine favorit igang-igen-øvelser:

 

Afstress og udrens

Denne øvelse arbejder med at stimulere akupressur-punkter og øge blodcirkulationen i din pande. Den afspænder mig både fysisk og mentalt, men hjælper også kroppen med en udrensningsproces. Det skaber også ny energi og overskud. Og ja så den også er god for rynkerne i panden!

 1. Placer det bløde af dine fingerspidser i midten af panden
 2. Slap af i dine skuldre og åben dit bryst
 3. Tap nu med dine fingre fra midten og ud til til siderne – til dine tindinger
 4. Gentag 2-5 gange mere, gerne med lukkede øjne

 

Løft dig op

Denne øvelse kan løfte dig og din energi med at snuptag. Faktisk er det den øvelse der for et par år siden fik mig i gang med ansigtsyoga. Lav den inden du går ud af døren og din dag vil starte helt anderledes! Samtidigt kan den også løfte den øvre del af dit ansigt.

 1. Placer dine fingre over din bryn
 2. Tommfingrerene på punktet på toppen af din hoved
 3. Træk vejret ind
 4. Pust ud mens du lader din fingre glide op ad i tæt kontakt med din pande
 5. Lad dem køre helt op til toppen
 6. Vend din hænder og lad dem glide forsigt ned
 7. Langs dit ansigt, din hals, over dine krageben
 8. Til armhulerne og ned langs siderne
 9. Gentag 1-2 gange mere

Og nu vil jeg få lavet øvelserne. God fornøjelse til dig også.