fbpx

Her kan du se før og efter billeder af ansigtsyoga. Nogle af mine skønne deltagere har nemlig givet mig lov til at dele deres før og efter billeder af ansigtsyoga til inspiration for jer andre. Deres før og efter billeder er taget i forbindelse med at de har trænet med på mit onlineforløb. Det kan du læse mere om her >>

Deltagernes før og efter billeder – Ansigtsyoga

Gry fik mere end et løft

“Forløbet har gjort en forskel i mit liv, som jeg er dybt taknemmelig for, vil tage alt det jeg lært med i min hverdag fremover.”

En god investering

“Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, Jeg er meget positiv overrasket over hvad ansigtsyoga kan gøre: Det er både fysisk og psykisk velvære”

Lines flotte kinder

“Det er helt fantastisk, det virker faktisk!! Det giver huden en fantastisk glød og man bliver vildt opmærksom på mimik og vaner/uvaner.”

Det er aldrig for sent

“Jeg var lidt i tvivl i starten. Nok mest på grund af min alder, tænkte at så meget kunne det nok ikke udrette, men der tog jeg fejl.

Mona undgik øjenkirurgi

“Jeg har fået de vildeste forandringer, både udseendemæssigt, men også mit sind er blevet løftet. Jeg er blevet bedre til at tage mig tid til mig selv.”

Blev strammet op

“Fysisk kan jeg jo se en forskel i mit ansigt og det motiverer mig til at blive ved. Det giver øget velvære og mere mentalt overskud. Jeg føler mig lige lidt mere lækker end før.”

Slap for botox

“Hold da op en forandring. Og så endda på den mest naturlige måde. Det er faktisk kun dig selv, det kan sætte begrænsninger. “

Rikke fik ny energi

Jeg har virkelig fået et løft i hele ansigtet og det er så dejligt. Men energien har også fået et boost og er blevet afhængig af både øvelser og massagen

Bettina fik færre rynker

Jeg har fået færre rynker på min hals. Fuger i pande og bekymringsrynke er reduceret. Derudover er mine spændinger i nakke, pande og kæber (efter mange års migræne) næsten væk.”

Tak til mine modige og skønne deltagere for at dele deres før og efter billeder. 

Vil du have samme løft?

Læs om mit forløb her >>