fbpx

En ansigtsyoga bog til dig, der …

♡ vil reducere rynker og slap hud naturligt
♡ ønsker at forebygge aldringstegn
♡ vil reducere spændinger
♡ øge dit overskud og velvære
♡ styrke et positivt selvbillede

Om ansigtsyoga

Ansigtsyoga er et naturligt alternativ til botox og kirurgi. Ved at træne og afspænde dit ansigt kan du reducere og forebygge aldringstegn i ansigtet.

Ansigtsyoga gavner dog mere end rynker og slap hud. De fleste oplever både indre og ydre forandringer. Det er aldrig for tidligt eller for sent at starte.

Med denne ansigtsyoga bog, som er en begynderguide, føres du skridt
for skridt ind i metoden. En hardback på 170 sider, med 35 øvelser, træningsprogrammer og tips til hudvenlig livsstil.

#ansigtsyogabogen

“Jeg elsker ansigtsyoga, og vil fortsætte med det resten af livet. Øvelserne gør mig afslappet og godt tilpas. Jeg kan se forandringerne i mit ansigt og i huden.”

Henriette, 50 år

“Ansigtsyoga har gjort min hud flottere, reduceret rynker i panden og mellem bryn og løftet min hængende mundvig. Jeg har fået mere energi og en følelse af kontrol og mindre stress”

Rita, 80 år

“Ansigtsyoga er stærkt vanedannende og vældig afstressende. Jeg føler mig mere glad og afslappet. Jeg har fået et friskere look og fået reduceret min bekymringsrynke”

Helle, 44 år

Om forfatteren

Mit navn er Susanne Dyhr og til dagligt inspirerer jeg og hjælper kvinder med at skabe forandringer ved hjælp af ansigtsyoga og simple livsstilsændringer. Jeg er certificeret underviser i ansigtsyoga, men har også en baggrund som ansigtszoneterapeut og sygeplejerske. 

Inden jeg stødte på ansigtsyoga kendte jeg ikke selv dette naturlige alternativ. Jeg var frustreret over de dybe rynker,men turde ikke botox. Ansigtsyoga var også den manglende brik i mit arbejde med at skabe en bedre aldring for kvinder. Jeg har dog også selv i høj grad brugt ansigtsyoga til at skabe et nyt udseende og liv.

I dag er mit ønske at alle skal kende dette naturlige alternativ. Hvad du efterfølgende vælger er helt op til dig. Men jeg håber at min fortælling og øvelserne vil inspirere dig til at skabe de forandringer du ønsker. 

Kh Susanne.png