fbpx

6 år yngre på 6 uger

– Uden botox & kirurgi

Ansigtsyoga onlinekursus for alle – Uanset alder

Næste forløb starter august 2020

“Det ultimative ansigtsløft”

Har du stået frustreret foran spejlet som mig? 


Du ser rynkerne, den slappe hud, de tunge øjenlåg eller hvad der nu falder for dit blik.

Du ærgrer dig og vil gerne gøre noget, men ved ikke hvad? 

Der har jeg stået mange gange. Men ikke mere. I dag ved jeg noget jeg ikke vidste dengang. Jeg behøver hverken botox eller kirurgi for at forandre mit udseende og skrue tiden tilbage. 

Jeg kan selv klare opgaven med ansigtsyoga – Og det samme kan du!

Dengang var jeg vant til at træne min krop og vidste udmærket, hvad træning gør for vores krop. Hvis jeg vil undgå at tyngdekraften sætter ind og samtidigt holde mig stærk både fysisk og mentalt, så skal min krop trænes og vedligeholdes. 

Hvorfor havde jeg ikke tænkt på, at det samme gælder vores ansigt!

Men nu ved jeg det og det gør du nu også.

Hvis du vil slappe frustrationerne og istedet lære at reducere de aldringstegn, der nager dig, så er dette ansigtsyoga onlinekursus min bedste anbefaling til dig!

Forløbet er for dig der:

Z

Er klar til handling NU

Z

Vil løfte og opstramme dit ansigt

Z

Vil have din glød og smilet tilbage

Z

Vil udskifte træthed med overskud

Z

Vil sikre at du får resultater

Z

Vil have hjælp/støtte undervejs

Det Ultimative Ansigtsløft

Et 6 ugers online ansigtsyogakursus, der sikrer dig resultater!

Frihed og på få minutter

Træn hvor og hvornår det passer dig. Du modtager en kærlig mail hver morgen med dagens video. Kun 5 minutters træning 2 gange dagligt.

Guidning og hjælp

Du guides dag for dag under hele forløbet. Du skal ikke forholde dig til hvilke øvelser og kombination. Jeg tager dig i hånden hele vejen.

Maksimer dit resultat

Du lærer over 30 ansigtsyogaøvelser, men du får også adgang til en skøn ansigtsmassage og hudvenlige tips, der maksimerer dit resultat.

Sådan får du et ansigtsløft

Vedholdenhed, de rigtige øvelser og denne rette teknik er vejen til dit ansigtsløft. 

Forløbet støtter dig hele vejen igennem dette med de daglige træningsvideoer og tips. 

I løbet af de 6 uger træner du over 30 forskellige øvelser for hele dit ansigt. 

Du får derfor et fuldt ansigtsløft!

☑ Et løft af pande og øjenlåg

☑ En flottere kæbelinje

☑ Mindre dobbelthage

☑ Et flottere smil

☑ Fyldigere kinder

☑ Fyldigere og mere definerede læber

☑ Ny glød og flottere hud

Før & efter ansigtsyoga

Disse billeder har jeg fået lov at dele med dig. 
De har alle deltaget på 6 ugers forløbet.

Gry fik mere end et løft

“Forløbet har gjort en forskel i mit liv, som jeg er dybt taknemmelig for, vil tage alt det jeg lært med i min hverdag fremover.”

En god investering

“Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, Jeg er meget positiv overrasket over hvad ansigtsyoga kan gøre: Det er både fysisk og psykisk velvære”

Stærkt vanedannende

“Jeg har fået et friskere look og fået reduceret min bekymringsrynke og er bare blevet helt afhængig af ansigtsyoga”

Undgik øjenkirurgi

“Jeg har fået de vildeste forandringer, både udseendemæssigt, men også mit sind er blevet løftet. Jeg er blevet bedre til at tage mig tid til mig.”

Næste forløb starter august 2020

 

Med dette forløb får du:

(Udover et naturligt ansigtsløft, færre rynker og mere overskud)


√ Et 42 dages ansigtsyogavideoforløb

√ Daglig e-mail reminder

√ Hudvenlige tips

√ Opstrammende ansigtsmassage

√ Evighedsadgang til forløbet

  

Virker ansigtsyoga?

Tidligere deltagere fortæller

Ansigtsyoga er er fantastisk virkningsfuldt, og jeg er glad for at have fået kendskab til det. Det at ofre tid på sig selv er så vigtigt, og giver så meget glæde og selvværd, og endnu mere når man ser resultatet af sin træning. Jeg har fået et generelt løft af ansigtet. Bedre og blødere hud og mere glød. Gav mig også mental styrke fra start af. Akupressuren har hjulpet på mine spændte kæber og stress. Forløbet har gjort en forskel i mit liv, som jeg er dybt taknemmelig for. 

Gry, 59 år

Dette forløb har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Elsker den velvære jeg føler efter ansigtsyoga og ansigtsmassagen er balsam for sjælen. Facebookgruppen har været meget motiverende. Mange sidder inde med stor viden som vi har fået gavn af i gruppen i en kærlig ånd. Susanne er en meget inspirerende underviser, venlig og grundig. Hun deler sin store viden med ægte engagement. Jeg er meget positiv overrasket over hvad ansigtsyoga kan gøre, det er både fysisk og psykisk velvære.

Lisbeth, 70 år

Jeg synes forløbet har været vildt godt. Jeg har særligt nydt dine små skønne videoer hver dag og glædet mig til at lave dem. Men også at kunne se den forskel dine øvelser gør både ved ansigt og humøret. Fysisk kan jeg jo se en forskel i mit ansigt og det motiverer mig til at blive ved. Det giver også øget velvære og mere mentalt overskud. Jeg føler mig lige lidt mere lækker end før.

Helle, 47 år

Det har været et fantastisk godt forløb. Dejlige øvelser, skønne ansigtsmasker og de andre gode råd har givet huden en dejlig glød og den er blevet fastere. Det har været dejligt at få udvidet sin horisont, mht Ansigtsyoga. Vidste slet ikke at det kunne give så meget. Nu kan jeg slet ikke lade være med at lave øvelser hele tiden.

Britt, 50 år.

Jeg synes det har været et fantastisk, lærerrigt og interessant forløb. Jeg kan særligt godt lide de meget veludførte og tilrettelagte videoer, som gør det meget nemt og tilgængeligt. Udover at jeg allerede kan se fysiske forandringer efter de 4 uger, så er jeg også blevet mere glad på en måde.

Line, 38 år

Jeg synes forløbet har været helt fantastisk. Efter 28 dage kan både jeg og andre se resultater. Jeg kan også mærke, at det gør mig glad at gøre noget for mig selv. Det jeg særligt godt kan lide ved ansigtsyoga er at det er nemt og virker! Det har både været nemt at gå til og følge videoerne undervejs.

Lone, 45 år.

Hvad er forskellen på dit forløb og bogen?

De fleste af øvelserne er de samme og det vil være et spørgsmål om du behersker teknikken og får lavet øvelserne på egen hånd. Hvis du ved at du hurtigt glemmer nye vaner i en travl hverdag, er i tvivl om teknikken, endnu ikke har fået resultater, eller ønsker personlige råd fra mig, så skal du med på forløb. Bogen er dog en god introduktion, og det ene udelukker ikke det andet. 

På forløbet er jeg med hele vejen og sikrer at du nemt får integreret ansigtsyoga i din hverdag.  Samtidigt bliver du en del af kærligt fællesskab i den lukkede VIP gruppe, kun for deltagere.

Er jeg måske for gammel?

Nej, selvfølgelig ikke. Uanset, så kan du altid skabe markante resultater. Jeg har også haft kvinder over 70 på min hold, der har fået super flotte resultater. 

Jeg er nok for ung, har kun små tegn...
Overhovedet ikke. Vores aldringsproces starter allerede midt i 20’erne og selvom, du ikke ser så mange tegn endnu, så er de på vej. Start allerede nu, så sikrer du, at du ikke bliver overhalet indenom. Du træner sikkert allerede din krop? Hvorfor så ikke også dit ansigt?

Har jeg evighedsadgang?

Ja til dine træningsvideoer og bonusmodulerne. Det betyder at du kan læse og gense videoerne igen og igen. 

Hvad nu hvis jeg har fået botox?

Hvis du har botox, som virker lige nu, kan du måske ikke træne det specifikke område undervejs. Men du får jo stadig lært øvelserne og kan påbegynde, når effekten ophører. Jeg ved dog ikke om træningen eventuelt kan afkorte virketiden. Spørg din klinik.

Kan jeg mon finde ud af "teknikken"
Min medlemsside er meget brugervenlig og intuitiv i sin form. Jeg vil netop gerne, at det skal være så let som muligt for dig og andre. Skulle der alligevel opstå tvivl undervejs, så skriver du blot til mig.