Skab det ansigt du drømmer om

– med blot 10 min.
daglig træning

LØFT – OPSTRAM & UDGLAT dit ansigt – Helt naturligt!

 

Er du klar til at tage kontrol og skabe forandringer?


Dette 28 dages ansigtsyoga online forløb kick-starter din træning. En nem og målrettet introduktion til, hvordan du selv kan reducere dine rynker, skabe en strammere hud og få mere overskud.

Du skal blot tage første skridt – Så guider jeg og holder dig til ilden. Jeg anbefaler at du laver øvelserne 2-3 gange om dagen.

Det er under et kvarter dagligt!

Z

Et forløb med ny video hver dag

Z

Daglig mail med direkte adgang

Z

Grundig instruktion undervejs

Z

Hudvenlige råd og opgaver undervejs

Fuld toning af dit ansigt

Hver uge arbejder vi med et nyt fokus: 

Uge 1: Øvelser for pande og øjenområdet
Uge 2: Øvelser næse til mund folden, hals og kæbelinje
Uge 3: Øvelser for mund, læber og kinder
Uge 4: Fuld toning – Blandede øvelser


Disse øvelser arbejder bl.a. med at give dig:

Z

Et løft af pande og øjenlåg

Z

En flottere kæbelinje

Z

Mindre dobbelthage

Z

Et flottere smil

Z

Fyldigere kinder

Træning når det passer dig

OBS Dette er en særlig julepris. Forløbet stiger til 1.195 kr. om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Virker det?

Tidligere deltagere fortæller her

Jeg synes forløbet har været vildt godt. Jeg har særligt nydt dine små skønne videoer hver dag og glædet mig til at lave dem. Men også at kunne se den forskel dine øvelser gør både ved ansigt og humøret. Fysisk kan jeg jo se en forskel i mit ansigt og det motiverer mig til at blive ved. Det giver også øget velvære og mere mentalt overskud. Jeg føler mig lige lidt mere lækker end før. Helle, 47 år

Det har været et fantastisk godt forløb. Dejlige øvelser, skønne ansigtsmasker og de andre gode råd har givet huden en dejlig glød og den er blevet fastere. Det har været dejligt at få udvidet sin horisont, mht Ansigtsyoga. Vidste slet ikke at det kunne give så meget. Nu kan jeg slet ikke lade være med at lave øvelser hele tiden.

Britt, 50 år.

Jeg synes det har været et fantastisk, lærerrigt og interessant forløb. Jeg kan særligt godt lide de meget veludførte og tilrettelagte videoer, som gør det meget nemt og tilgængeligt. Udover at jeg allerede kan se fysiske forandringer efter de 4 uger, så er jeg også blevet mere glad på en måde.

Line, 38 år

Jeg synes forløbet har været helt fantastisk. Efter 28 dage kan både jeg og andre se resultater. Jeg kan også mærke, at det gør mig glad at gøre noget for mig selv. Det jeg særligt godt kan lide ved ansigtsyoga er at det er nemt og virker! Det har både været nemt at gå til og følge videoerne undervejs.

Lone, 45 år.

Se også deres resultater her

(Tidligere deltagere på online-forløbet)

Måske tænkte du også lige på…

Kræver det erfaring at deltage?
Nej, på ingen måde. Forløbet er for alle, uanset niveau eller erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære metoden. Du får instruktion undervejs i mine videoer. Hvis du tænker,  at du har brug for hjælp og instruktion undervejs, så vælg istedet mit fysiske forløb i Aarhus.

Er jeg måske for gammel?
Nej, selvfølgelig ikke. Uanset, så kan du altid skabe markante resultater. Jeg blev selv certificeret underviser sammen med en kvinde på over 80 år!

Jeg er nok for ung, har kun små tegn...
Overhovedet ikke. Vores aldringsproces starter allerede midt i 20’erne og selvom, du ikke ser så mange tegn endnu, så er de på vej. Start allerede nu, så sikrer du, at du ikke bliver overhalet indenom. Du træner sikkert allerede din krop? Hvorfor så ikke også dit ansigt?

Må jeg have makeup på?
Det er helt op til dig. Og blot du er okay med at makeup’en måske bliver lidt ødelagt. Jeg har altid selv mascara på. Men det kan være rart og hensigtsmæssigt, at have en ren hud, når vi arbejder med den.

Hvad nu hvis jeg har fået botox?
Hvis du har botox, som virker lige nu, kan du måske ikke træne det specifikke område undervejs. Men du får jo stadig lært øvelsene og kan påbegynde, når effekten ophører.

Kan jeg mon finde ud af "teknikken"
Min medlemsside er meget brugervenlig og intuitiv i sin form. Jeg vil netop gerne, at det skal være så let som muligt for dig og andre. Skulle der alligevel opstå tvivl undervejs, så skriver du blot til mig.